Ny typ av shopping

Standard

Med internets utveckling har det skett stora utvecklingar på en hel del fronter. Utbildning, shopping, matlagning, ja allt har förändrats otroligt mycket och saker som förr i tiden kanske gjordes på ett sätt har kommit att förändrats för all framtid. En sak som är under ständig förändring är shopping och hur man handlar saker idag behöver inte vara samma sätt om ett år.

Shopping idag har kommit att bli en stor del online på en E-handel, eller så går man in i butiker och handlar. Det finns också dom som handlar second hand, men proceduren ser densamma ut och det är fortfarande samma typ av handlingar som sker. Men det har idag kommit en utmanare till detta, eller kanske snarare en utveckling till hur shopping kommer se ut. Det heter Live Shopping.

Live Shopping är när en influencer sitter och visar upp produkter, samtidigt som du som tittar på kan beställa hem det influencern visar upp, utan att du behöver missa någonting av sändningen. Det är med andra ord ett sätt att visa upp produkter du vill ha samtidigt som du kan klicka hem dom, sjukt smart! Är du nyfiken på detta, klicka här för att läsa mer!