När företaget behöver ut och flyga

Standard

Världen är öppnare och ni vill skicka ut era anställda på kurs eller möten ute i världen. Men vad är enklast? Att be någon sitta och leta på flera sidor efter flygresor, för att sen passa in hotellvistelser, eller gå in på en sida och få hela resan planerad på en sökning?

Dessutom kan bokningar av resor och själva resandet bli ett stort stressmoment. Speciellt om du ska boka flera resor för flera olika personer.

Den enklaste utvägen

Ett tips är att ta hjälp här. Avionero är en speciell planerare och sökmotor för just resor. Du behöver inte veta exakta datum eller exakt destination. Det du gör är att du fyller bara i saker som vilket väder du vill ha, vad du vill göra vid resmålet, vilket land med mera. Sen hittar den flyg och hotell som passar in. Sökresultaten baseras på AI-teknologi och era preferenser och bokningar sparas för så att du kan fortsätta där du slutade om du behöver avbryta temporärt.

Så vet du till vilket land du vill skicka din anställde, vilken tid på året det ska ske samt om det är några speciella aktiviteter som ni vill göra så är detta reseplaneraren för er.