Köp alkogel och ställ ut på företaget

Standard

Under denna pandemi är det extra viktigt att sköta din hygien, då det ibland händer att du inte har tiden att tvätta händerna. Du kanske inte heller har ork att ta dig överallt för att leta upp en ledig toalett, vilket gör att du bör använda dig av alcogel. Alcogel tar inte bort alla bakterier, men väldigt många. Det är bättre att använda alcogel ofta än att inte göra något alls. Du kan också läsa mera om hur bra alcogel förbättrar hygienen, och hindrar smittspridningen.

Alcogel på företaget

På företag kommer det ständigt nya människor. Nya människor innebär nya bakterier och större chans att sprida smitta. Med alcogel kan du se till att ta bort de flesta bakterierna innan du rör i handtag och andra ytor. Ställ därför alcogel exempelvis vid ingången till företaget, utanför kontoren och vid fikarummet.

Varför ska du skaffa Atlas Sanitazer?

Produkterna har kvalité utöver det vanliga. Du kommer därmed aldrig att bli besviken endera på doften, formulan eller designen. Produkterna kommer i flera olika dofter, storlekar och förpackningar. För att ge ditt företag en känsla av stil, fräschhet och en modern klick, gör din beställning online på atlassanitizer.com.